Support Your Locals, ook voor bedrijven!

Nuenen – Sinds enkele weken is Support Your Locals weer helemaal terug. Door het bestellen van onze levensmiddelen-boxen is het mogelijk om lokale ondernemers te steunen die het moeilijk hebben in corona-tijd. Veel consumenten maken al gebruik van deze mogelijkheid en het bedrijfsleven volgt. De nieuwe boxen vallen in de smaak er zijn nog meer lokale leveranciers aangesloten met een nog groter aanbod en keuzemogelijkheden.   

 

Korte ketens en lekker lokaal   

Een aantal bedrijven heeft het Support Your Locals initiatief inmiddels al ontdekt en besloot om geschenkboxen te bestellen voor hun personeelsleden. Een prima idee dat via mond op mond reclame inmiddels volop navolging geniet. Jonathan en Thijs zorgen voor gezonde boxen met lekkere ingrediënten van lokale ondernemers met korte ketens. Dat spreekt de mensen aan en Support Your Locals verzorgt ook graag uw Sint- kerst of winterpakket!

 

Een geschenk-box op maat

Jonathan en Thijs van Local Food Eindhoven leveren maatwerk. In overleg is bijna alles mogelijk. Wilt u voor uw medewerkers een box met een culinair karakter, liever vegetarisch of een speciaal thema? Het kan! Neem gerust contact met ons op en wij sturen u een voorstel naar uw wensen, zowel voor grote als minder grote hoeveelheden. Nieuwsgierig? Bel of mail naar: Local Food Eindhoven. Jonathan Franken en Thijs Valckx vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is (info@localfoodeindhoven.nl | 06 2195 1329)